Meniu

IMPORTANȚA TERAPIEI

Fiecare dintre noi este dependent de braţele şi mâinile noastre; o persoană cu o amputație la nivelul membrului superior, este iniţial devastată şi nepregătită pentru a îndeplini chiar şi cea mai simplă sarcină.

Susținem și apreciem importanța terapiei ocupaționale dedicată atingerii rezultatelor de succes pentru pacienții cărora li se adaptează o proteză de tip  i-limb ultra revolution, i-limb ultra și i-limb digits.

Obținerea unor rezultate remarcabile la pacienți utilizatori de proteze mioelectrice poate fi o provocare iar, fără o adaptare și instruire corectă, o proteză avansată poate fi în cele din urmă respinsă de către pacient.

Prin urmare, posibilitatea de a instrui un pacient pentru a utiliza o proteză este una dintre cele mai provocatoare şi pline de satisfacţii oportunități clinice, ce poate fi experimentă de un terapeut.

În timpul fazei de formare a abilităților de folosire a protezei, în centrul atenției stau activități motivante și funcționale, iar perfecționarea poziționării și eliberării unui obiect sunt de cea mai mare importanță. Cu toate acestea, cel mai important aspect al unui program de reabilitare, de succes, este motivaţia şi dorinţa persoanei cu o amputație, de a deveni cât mai independentă.