Meniu

Despre noi

Companie cu capital integral privat, ORTOTECH® este una dintre principalele furnizoare de produse și servicii de tehnică ortopedică (ortezare și protezare) de calitate foarte bună.

Ne mândrim cu experiența noastră de 15 ani în domeniul dispozitivelor medicale necesare recuperării unor deficiențe funcționale. De când a luat ființă ORTOTECH®, în 1999, misiunea noastra de bază a fost să învingem efectele invalidității și să readucem pacienții noștri la cel mai bun nivel de independență și participare în societate.

Punem pacientul în centrul tuturor preocupărilor noastre și zi de zi ne preocupăm să îi înțelegem nevoile și să îi oferim produsele și sfaturile de care are nevoie.

Activitatea noastră s-a extins, așa că am căutat să investim în parteneriate strategice, care ne-au permis să lansăm pe piața din România, dispozitive medicale de vârf, produse de cea mai bună calitate, unice, programe și tehnologii performante.

Din 2008, ORTOTECH® este distribuitor autorizat pentru România al companiei Touch Bionics – liderul mondial în furnizarea tehnologiilor de protezare și serviciilor suport, concepute pentru a obține cele mai bune rezultate pentru persoanele cu deficiențe la nivelul membrului superior.

Echipa noastră, formată din profesionisti, capabili să răspundă celor mai înalte standarde și exigențe, certificați de partenerii noști externi, a reușit să adapteze cu succes peste 20 de proteze bionice, pentru membrul superior, la pacienții din România.