Meniu

Aplicația ”my i-limb mobile”

Touch Bionics a dezvoltat o aplicație unică pentru dispozitive mobile, care permite utilizatorilor să schimbe rapid și ușor configurația protezei Touch Bionics, fără a fi nevoie să se conecteze la un PC.

Cu aplicația my i-limb mobile, utilizatorii pot crea grupuri cu modelele lor de prindere preferate și le pot accesa apoi, și declanșa cu o singură atingere. Acest lucru poate fi util pentru crearea de seturi de caracteristici pe care purtătorul le consideră utile în anumite situații, de exemplu la domiciliu sau la locul de muncă.

Caracteristici:

  • Accesul rapid la  24 de tipuri de prinderi și controlul fără efort al protezei cu o singură apăsare a dispozitivului mobil (este disponibil doar cu i-limb ultra revolution);
  • Se pot crea liste de gesturi favorite cu caracteristici adaptate necesităților specifice, ce se declanșează personalizat, pentru nevoile de zi cu zi;
  • Activarea ”controlului de sănătate” în scopul verificării dacă proteza funcționează în parametrii funcționali (nu este disponibil pentru proteza i-limb select)
  • Vizualizare semnalelor musculare într-un grafic, în timp real;
  • Actualizări ale aplicației atunci când acestea devin disponibile.

Aplicația my i-limb mobile face parte din programul de îngrijire Touch Care și este furnizată împreună cu un iPod Touch  atunci când un purtător de proteză alege această opțiune.

Pentru mai multe informații despre aplicația my i-limb mobile, vă rugăm să ne contactați.