I-LIMB ULTRA

Vreau să fiu independent. Vreau să mă întorc la muncă. Vreau să simt tot din nou ... Vreau o proteza, care este proiectată pentru viața mea.

Acestea sunt doar câteva dintre dorințele oamenilor care se confruntă cu amputații la nivelul membrelor superioare. Touch Bionics, dezvoltă tehnologii protetice, special concepute pentru a ajuta pacienții să-și atingă obiectivele.

i-limbTM ultra se bazează pe design-ul fiabil  al protezei i-limbTMpulse, dar cu unele caracteristici noi, modernizate.

Proteza i-limbTM ultra, oferă mai multă dexteritate și se mișcă asemănător mâinii naturale, mai mult decât orice altă mână protetică cu motor. Articulațiile fiecărui deget se îndoaie natural, astfel încât să se poată adapta cu precizie formei obiectului care este prins.

Pentru a realiza sarcinile de zi cu zi, dintr-o selecție largă de prinderi și gesturi automate se pot alege, opțiuni cum ar fi punctul de index pentru tastare, priza de precizie pentru prinderea obiectelor mici sau poziția mână naturală pentru mersul pe jos sau poziția de repaus.

Utilizând caracteristicile sale pulse și prinderea-vari, i-limbTMultra oferă posibilitatea de a crește treptat puterea de prindere pe un obiect. Acest lucru poate fi foarte util în situații în care este necesară o prindere mai fermă, cum ar fi legarea șireturilor sau prinderea unui bagaj mai greu.

Proteza i-limb ultra

Lista completă a caracteristicilor pentru i-limbTMultra:

Proteza i-limb ultra

i-limbTMultra revolution este concepută pentru cei care doresc cea mai avansată și versatiă proteză disponibile. i-limbTM ultra revolution se bazează pe designul fiabil  al i-limbTM ultra, dar cu unele caracteristici noi, modernizate


Noile caracteristici, dintr-o privire:


MĂNUȘILE COSMETICE

Mănușile cosmetice sunt foarte importante pentru protezele membrului superior. Protezele marca i-limb - Touch Bionics sunt primele dispozitive protetice ce imită mișcarea și acuratețea reală a mâinii omului, iar provocarea a fost de a găsi materiale care pot acționa cât mai asemănător  cu pielea umană.

i-limb skin active

Unii oameni iubesc în special natura robotică a protezei i-limbTM ultra, și preferă să nu poarte o mănușă estetică peste proteză. Cu toate acestea, din cauza necesității de a asigura o suprafață de prindere și de a proteja de praf și apă i-limbTM ultra, este necesară totuși o mănșă.

Ca răspuns la această preferință utilizatorului, Touch Bionics a proiectat i-limb skin active. Aceasta este o mănușă dintr-un strat subțire semi-transparent, caucazian sau negru, care a fost modelat de calculator, pentru a se adapta cu precizie la fiecare contur al protezei. Cu un strat care permite alunecarea în interior și pe fața posterioară a mâinii, pentru o manevrare ușoară, i-limb skin active, este concepută pentru simplitate și ușurință în utilizare.

i-limb skin natural

Majoritatea persoanelor care se confruntă cu lipsa membrelor superioare doresc ca dispozitivul lor protetic să se integreze anatomic cu restul corpului lor, și optează pentru o mănușă estetică pentru i-limbTM ultra, cu un aspect cosmetic îmbunătățit, în concordanță cu designul avansat al protezei.

Touch Bionics oferă o mănușă din silicon, numită i-limb skin natural,  care este disponibilă în variantele masculin și feminin, în 10 nuanțe diferite de culoare a pielii.